2016-08-12-hardare-an-hannibal

Den som ser ut som Hannibal Lecter som kommen direkt från en BDSM-orgie erhåller avsevärda mängder mer respekt än den som bär slumpmässigt inköpt döskalleskarf runt trutt och snok. Det är i alla fall min fulla övertygelse.

Tänder du på idén ska du titta närmare på en motorcykelmask vid namn “Hannibal Face Mask” från hjälmtillverkaren Hedon. Den får dig nämligen att se ut precis som doktor Lecter, vilket också produktnamnet skvallrar om.

Det här är ett perfekt plagg för plytet för de som ogillar att få sig en rejäl humlekyss en varm sommardag, eller bara börjar mc-säsongen innan rullgruset sopats upp och det stora flertalet skott som sina bilar från dubbdäck till sommarsulor. Ett visst skydd vid omkullåkningar lär lädret också ge.

Motorcykelmasker har Hedon knappast patent på att tillverka. Är ämnet intressant kan det därför vara relevant att spana in de lädermasker som T.R.I. och Sunday Academy tillverkar. Känns läder och skinn för kinky så finns det masker i mer diskreta materialval att tillgå.

Men det är ju för fegisar. We’re all hell-bent for leather, right?!

Share