För exakt två månader sedan efterlyste jag fler hjältar likt Alex, som i november 2009 skickade fotografier och information om sin Chevrolet Caprice.

Det tog skruv! För ett tag sedan fick jag följande mejl från John.

Tja!

Som Caprice-ägare följer jag din blogg sporadiskt, och snubblade nu över inlägget “Skicka din Caprice till mig”. Så det gör jag väl då!

Jag har en lågmilare, en blå sedan från -87. Nu har den snart 8 000 mil på mätaren, men när jag köpte den (sommaren -06) stod den på drygt 2 500 mil. Och skicket var fantastiskt, den såg ny ut…

Den gick som sommarbil fram tills förra hösten, då jag svor i kyrkan och tog ut Capricen som bruksbil. Men skicket håller sig, den ser fortfarande ut som på bilderna, om än lite smutsigare och grundligt rostskydds-behandlad.

Storyn bakom det låga miltalet är att den köptes ny i Belgien av ett äldre par. En tid därefter dog maken, och änkan ville inte sälja bilen. Så sen dess har den stått, tills för några år sedan då även änkan gick bort och bilen såldes och importerades till Sverige. Kort därefter köpte jag Capricen, efter att jag råkade snubbla över den på Blocket.

Jag har alltid gillat bilar, jag har alltid velat ha en Caprice och detta är den första bilen jag äger som jag inte tröttnat på, och nu förstår jag varför. Den tickar o går och jag har inga som helst planer på att sälja den inom dom närmsta 15-20 000 körda milen…

Om det är något du skulle vilja skriva om i bloggen är det fritt fram att använda bilder från mina trådar på caprice.se

Givet, säger jag! Bifogar några fotografier nedan, resten hittar du här och här.

Och du, gör som John och Alex och skicka in din Caprice (och gärna dess historia!) till mig.

caprice_i_toppskick_1.jpg

caprice_i_toppskick_2.jpg

caprice_i_toppskick_3.jpg

Share