Importera genast konceptet. Alla Sveriges festival- och marknadsbesökare kräver tacos i stället för flottdrypande langos, tråkiga älgburgare och wokmat från helvetet.
Det är dags att slå ett slag för ambulerande mexikäk, helt klart.
Och för att det blir solsken på söndag, så att jag kan ta en åktur med Capricen efter att ha monterat ihop det sista av bakaxeln.
2009-10-14 kl. 13:24
En äkta ungersk lángos är något helt annat än den flottdränkta tvättsvampen som krängs på marknader och festivaler här.
En lángos ska snabbfräsas i döhet olja, inte ligga och småfisa i ljummet oljebad som här.
Dessutom gör sig lángos allra bäst helt nyfriterad, med lite vitlöksolja och salt på, gärna alldeles bredvid ett ungerskt termalbad, där stringbikinisar pläga växa såsom ogräs…
2009-10-14 kl. 18:45
Nu blev jag väldigt hungrig…