2015-01-19-choklad-hot-rods-chokrod

Carina och Göran är motornördar som rådiggar både V8:or och motorcyklar. Bland annat står “Earl”, en Ford 30:a, i garaget hemma. Om du träffat dem är det inte så konstigt, de hänger till exempel gärna på rod- och kustomträffen Old Style Weekend i Backamo.

Nu är det inte bara bilar som paret älskar. De har även ett passionerat intresse för choklad och är båda diplomerade chokladpralinstillverkare.

Således håller Carina och Göran på med småskalig tillverkning av praliner i form av hot rods. Smakfull idé är bara förnamnet, och ett måste för att alla hot rod-freaks.

Pralinerna kommer i färgerna/nyanserna/smakerna orange (Passionsfrukt/Vodka), röd (Hallon), blå (Xanté), mörk (Kaffe/Whisky) och rostfärgad (Baileys).

– Alla Choklad-hot rods är det äkta fyllningar i som till exempel hallon som vi har plockat själva. Absolut inget billigt kemiskt “tjafs”. Chokladen är av högsta kvalité. Det är vår grundidé. Ärliga riktiga varor, berättar Carina.

Samtliga praliner är beställningsvara med en leveranstid på två till tre veckor.

Sugen? Carina tar emot beställningar på 0708 – 307 312 mellan 18:00 och 21:00 och på carina.sundbom@spray.se dygnet runt!

Share