Det kom ett mail…

… från Johnny Persson! Så här skriver han:

“Tjena.

Johnny heter jag och är boende i Katrineholm.

Läste i senaste Gasoline det ni skrev om cyklar och till saken hör att jag arrangerar bland annat Motorkulturdagen i Katrineholm lördagen den 5 Oktober. 10 timmar, från 10:00-20:00, med allehanda ståhej.

Ett av årets infall är att jag varit på folk om att bygga en cykel att ta med. Helt fria händer, only the sky is the limit, typ… Jag vill se det fria skapandet och många är på.

Vad det blir är ju inte lätt att sia om men förhoppningsvis får vi se många kul byggen då.

Dessutom, till träffen kommer allehanda skönt folk, tatuerare, pinstripare och diverse artister/konstnärer…

Hävdar ju att jag kommer bygga den fränaste cykeln och har utmanat många och tänkte att ni kanske kunde bygga en med…

Mer info finns på 0708 – 670 631

Mvh Johnny Persson / Blästrarn”

Jag kommer nog inte hinna med att bygga en frän cykel (barn, altan- och motorbygge, du vet), men jag känner en hel del sköna typer som vid sidan av sina gassers, muskelbilsprojekt och hot rods konstruerar just balla trampdrivna tvåhjulingar.

Johnny skickade med en länk några sköna fotografier från förra årets tillställning, så du får en uppfattning om vad du erbjuds som besökare: http://johnnypersson.blogspot.se/2012/10/saaa.html

Titta förbi vetja! Har du tur så är skapelsen nedan på plats. Byggd i början på 60-talet av en snubbe som kallades för Döden. Trecylindrig tvåtaktsmotor från SAAB, halva ramen är från en Ariel, trumman fram från VW transport…

dden_11

Share