För några veckor sedan hörde Peter Larsson på Gasoline Magazine av sig. Han hade sett mina fotografier från Färnsjörepan och undrade om inte jag var sugen på att sälja några av dem till tidningen.

Öh. Ja, jo. Gärna för mig…

Sagt och gjort. Jag satte mig och redigerade fotografierna för tryck och dammade över ett antal bilder till min namne.

Tämligen snart uppstod dock problemet att vi bär exakt samma namn. Det blir väldigt förvirrande med två Peter Larsson i samma tidning, särskilt som jag och Peter kom överens om att detta inte var sista gången som jag kommer att figurera i Gasoline (!). Hastigt och lustigt (?) bestämde jag mig för ett “artistnamn” i tidningen, och det fick bli Sneeky Pete efter det Holley-ägda varumärket Nitrous Oxide Systems (NOS) produkt med samma namn. Det vill säga det minsta och snikigaste lustgassystemet man kan köpa.

Att Sneeky Pete – skrivet Sneaky Pete – även är slang för en del andra mer eller mindre lustiga fenomen får jag på köpet.

Hur som helst så är även domännamnet sneekypete.se nu registrerat (det fixade jag i fredags, den 13:e). Så det är det som bloggen numera heter. Man måste ju vara konsekvent! Detta kan nog också vara en fördel då Bildrömmar och drömbilar samt domännamnet www.metica.se varit lätt förvirrande. Bättre att vara just konsekvent.

Så hej då Bildrömmar och drömbilar, välkommen Sneeky Pete. 🙂

sneeky_pete.jpg

Share