Jag har gjort en upptäckt på sistone. Typ under de fem senaste månaderna. Barn har stor betydelse för vad som sker i mekgaraget! Här är hela listan…

  1. Jag är så otroligt mycket mer fokuserad på att producera när jag får lite tid över och kan hänga i garaget. Det finns väldigt lite tid till övers för att dra fötterna efter sig. “Just do it” är mottot varje gång!
  2. Maratonskrikande bebis gör att jag utvecklat ett fantastiskt tålamod. Bra att ha när jag måste vricka handleden ur led för att dra åt den där sista skruven längst ner i motorrummet (som jag givetvis tappat tre gånger innan gängorna tagit).
  3. Bebisprodukter är bra till mycket. Ta bara de där tvättlapparna (de torra), som vi använder för att torka upp bebisen restprodukter. De är mycket slitstarka och dryga, och fungerar även utmärkt för allehanda restprodukter från jänkebilen.
  4. Barn gör att man börjar tänka i många steg. Det vill säga tänka långsiktigt, se över hela beslutskedjan. Inte bara det som ska utföras härnäst. Tidigare har jag varit en tämligen usel schackspelare, men nu kanske jag har en ärligt chans även i det spelet!
  5. Förhöjt säkerhetstänkande är väl egentligen ingenting jag behöver. Ja, jag har länge inbillat mig själv att jag tänker efter både en och tio gånger innan jag gör något som kan vara riskabelt. Men det är att lura sig själv. Med barn har vi föräldrar helt plötslig ytterligare en viktig orsak till att hålla oss själva vid liv. Å just säkerheten kan vi inte se över nog många gånger.

schack.jpg

Share