Jag hade tänkt på det ett tag. Det var dags att göra slag i saken; att hjälpa till att samla Sveriges Novaentusiaster på ett och samma ställe och peppa dem till nya stordåd!

Så jag slog en signal till Herman Scharm, en av tre som drivit forumet och intresseföreningen Svenska Chevrolet Nova-sällskapet sedan 2002. Han blev mycket positivt överraskad över mitt förslag om att vara med och hjälpa till, och talade med de andra två ansvariga. En liten stund senare vad saken biff, jag var högst välkommen att sponsra sällskapet med min expertis och tid.

Några dagar och många arbetstimmar senare så var forummjukvaran uppdaterad till den senaste versionen, alla spamkommentarer och spamanvändare utkastade och webbplatsen avdammad samt uppfräschad med en rad nya forum!

Tanken med Svenska Chevrolet Nova-sällskapet från min sida är nu att göra webbplatsen lika välbesökt, inspirerande och trevlig som Capriceforumet. Bara det en utmaning i sig då antalet Chevrolet Caprice-ägare i Sverige är långt många fler än Novaägare.

Till detta ska sedan läggas konstant forumutveckling och påfyllande av vettigt innehåll i forumet/på webbplatsen, att det ska löna sig att vara betalande medlem och att de Novaentusiaster som faktiskt själva bidrar till Novasällskapet känner att de får något i retur.

Förhoppningsvis leder allt detta till att fler svenskar upptäcker vilken fantastisk bil Chevrolet Nova är! Och kanske kan vi redan i sommar se en bättre uppslutning bland landets Novaägare på Sveriges bilträffar.

Jag har all anledning att återkomma i ämnet!

Till dess kan väl du som gillar Chevrolet Nova, eller kanske till och med äger en, besöka Svenska Chevrolet Nova-sällskapet webbplats: http://www.novasallskapet.com

novalogo.jpg

Share