I dessa internationella tidevarv då raddan med fake news på sociala medier är längre än ett ösregn på en cykelsemester på Öland kan det vara på sin plats att påminna om en sak. En väldigt viktig sådan.

“Fuel Saver Magnet Ionizer”, “Fuel Saver Pro”, “Fuel Doctor”, “EZ Fuel Save”, “Universal Double Magnet Economizer Fuel Gas Saver” och allt var produkterna heter som ska spara bränsle… de fungerar inte. Nej, du kan inte montera en magnet, eller något annat, på bilens bränsleledning och hux flux så drar din bil mindre bränsle. Det gäller så klart även för den adapter som ska placeras i bilen cigarettändaruttag.

Det fungerar inte, och det vet du förstås redan. Men kanske har du en vän som inte gör det.

Tro mig: Det finns många därute som på allvar VET att tomtar, troll, spöken och annan vidskepelse är en realitet. Det finns dessutom hur många sådana här produkter som helst till salu på internet. Så människor måste onekligen gå på de här bedrägerierna.

Bli inte en av dem. Låt inte din vän bli det. De här produkterna fungerar inte. Hade de gjort det hade bilarna utrustas med dem direkt från fabrik.

Share