Jag är glad över att jag numera har ett lås på tanklocket. Inte bara för att ungjävlarna ska hållas borta från att slanga soppa ur Novan (i tre sekunder, längre tid tar det nog inte för dem att bryta upp låset), utan också beträffande den senaste innovationen från Manhattan Oil.

En innovation som fritt översatt kallas för bränsleparfym…

Ja, du läste rätt. Det är en vätska som den hugade kan köpa och hålla ner i bensintanken. Sedan är det bara att vrida om startnyckeln och andas in dofter med fräna namn som “Burnout Blueberry”, “Victory Vanilla” och “Radical Racing Raspberry”.

Helt jävla ärligt så tokdiggar jag gamla hederliga doften av avgaser och bensin. Dessutom finns det en vits med att det efter ett tag blir outhärdligt att vistas i samma utrymme som en bil på tomgång (det är som bekant rätt ohälsosamt).

Dock funderar jag på att köpa den sliskigaste doften och hälla den i tanken på någon av mekarpolarnas åk. Passar bra med tanke på att de senaste årets stående skämt i mekgaraget varit “Gömma doftgranen på möjliga och omöjliga platser”. Tänk va förvånade personen i fråga ska bli när den brutala muskelbilen helt plötsligt luktar “Super Sonic Cinnamon”, “Cherry Bomb” eller “Banana Blast”… Hihihi!

Den som är skämtsamt lagd surfar hit: http://bit.ly/GTZxCI

burnout_blueberry.jpg

Share