När jag tittar på mitt eget verktygsskåp tänker jag inte sällan att det är och fungerar lite som ett dockhus. För saker som är hårda och blänker då. I verktygsskåpet samlar en sina verkyg. Möblerar om. Organiserar och sorterar efter sort och storlek. Snyggt ska det vara, och överskådligt.

Ungefär som ett dockhus alltså.

Det är alltså inte så konstigt att jag börjar studsa runt i rummet likt en flipperkula när Excelsiors galet snygga och Art Deco-designade verktygsskåp dyker upp på radarn. Företagets olika verktygsförvaringsmöjligheter är det vackraste i genren jag sett.

Men… Smakar det så kostar det. Flaggskeppet är Excelsiors Deluxe-modell. 6 200 dollar bör motsvara 52 000 kronor och är prislappen… utan fraktkostnad, moms, skatter och tullavgift. Men då köper du också ett skåp som du kan ta entréavgift för att visa upp.

Vill du komma lite “billigare” undan finns de lite mindre modellerna, som bär fina bilrelaterade namn som Regal, La Salle, Trident och Tudor.

Är du en av alla dem som hellre mekar än kör så är detta en vacker möbel i garaget som aldrig kommer att svika dig! Snarare skänka tonvis med inspiration.

Här hittar du mer information

Share