I kväll är det dags för veckans garagesession. Eller rättare sagt, det hade varit det om jag inte hade drabbats av maginfluensa. Nu blir det i stället till att sprutlackera porslin. 🙁

Hur som helst. Nästa steg i garageinredningen är en verktygstavla. Jag ringde runt och kollade priser på färdiga lösningar. Enbart för själva verktygstavlan utan tillbehör ska exempelvis Mekonomen ha 800 spänn. 800 spänn! Det är ohemult mycket pengar.

Måttet på Mekonomens tavla är en gånger en meter, och då behöver jag åtminstone två stycken för att få plats med mina grejer. Därmed landar prislappen på det dubbla, det vill säga 1 600 spänn bara för att kunna organisera verktygen på ett smidigt sätt. Det är inte acceptabelt.

Då är det bättre att tillverka sig en egen verktygstavla. Vilken ska göras, med några tunna spånplattor och lite skruv. Skulle gissa att den totala kostnaden hamnar på en tiondel av 1 600 kronor.

Frågan är från vilken av nedanstående tre verktygstavlor (garagegrannarnas) jag ska hämta mest inspiration när jag knåpar ihop tavlan?!

verktygstavla1.jpg

verktygstavla2.jpg

verktygstavla3.jpg

Share