Trött på att gå till saltgruvan varje dag? Less på att stå vid bandet och kvalitetstesta brödrostar? Tar kontorsråttorna på jobbet kål på dig rent mentalt?

Alltså: Letar du efter ett nytt sätt att tjäna ihop pengar till det dagliga brödet?

Gör som Bernard Löhr! Spela in vrålet från en elak Hemi som spurtar landsvägen fram och kräng ljudet till hugade spekulanter.

Ja, det fungerar.

Nu är väl just Bernard Löhrs sätt att tjäna stålar redan väldigt tagen, och jag har svårt att se att det finns plats för särskilt många fler aktörer vad gäller hans tämligen nischade affärsidé. Men erkänn att det är sjukt inspirerande att se att det går att göra pengar på det man älskar.

Så här beskriver Bernard Löhr själv sin verksamhet:

“Jag har tillsammans med tre andra killar ett företag som heter Pole Position Production. Vi är specialiserade på inspelningar av fordon för dataspel- och filmbranschen. Vi är ett av de ledande företagen i den mycket lilla nischen och har gjort och gör hela tiden nya och spännande inspelningar. Jag skickar några länkar så du ser vad vi gör och nedan kommer också några Mopar-ljudprov. Kanske kan vara spännande att skriva om?!”.

You bet!

Särskilt som han och kompanjonerna spelat in allt från A-fordar och Cadillac V16 från 1932 via Peterbilt 379 och Spitfire Mk IX från 1943 till cigarrbåtar och en Camaro SS från 1971. För att nämna några fordon och farkoster.

Pole Position Production hittar du här: http://www.pole.se


Share