Nu händer det grejer! Simon – kompis med en av garagekamraterna – är på besök. Han rullade faktiskt in sin nyinköpta Harley-Davidson i vårt garage redan under förra veckan, och trimsatsen åkte på i all hast (Simon är inte klok någonstans, men väldigt trevlig). Det låter mäktigt som f-n när han startar upp tvåhjulingen, som en brunstig tjur på grönbete.

Simon är inte säker på om allt rullar som det ska efter trimmandet – det knackar lite märkligt om cylindrarna – men det verkar inte bekymra honom så mycket.

Garagekompisen som äger en Smokey and the Bandit-Trans Am har också börjat känna att vårluften sipprar in genom den dammiga ventilen uppe vid taket. Han har precis brevid klar med sin bilgolvsrenovering, och berättar förnöjt att “snart är det dags att åka och tvätta eldfågeln och dra en repa på stan”.

Själv inser jag att jag inte är klar med ens hälften av de grejer jag tänkt göra under vintern. Men det är väl bara att gilla läget, smälta att jag kommer att konstatera ungefär samma sak vid den här tidpunkten nästa år… 😉

simon_och_hans_harley-davidson.jpg

Share