Björne kanske är bekant för bloggläsaren? Mr Airballs då? Om inte, kolla här.

Japp. Jag delar mekgarage med denne sällsynt skarpe illustratör tillika uppfinnare. Björne diggar att ta fram olika egna innovationer. Inte alltid – eller snarare aldrig – bättre… men alltid bra mycket snyggare lösningar på problem än de vedertagna tråkfunktionerna vi hittar i våra liv.

Men så är det väl ingen som heller älskar en Prius.

Nu tycks det som om Björne äntligen håller på att bli “klart” med sin stridspickis. Jag har längtat i fyra år efter att få göra reportage hans Dodge. Eller vad om är kvar av den. Jag har fått ett datum av honom: 14 oktober. Utan att han egentligen sagt att han ska vara klar just denna lördag…

Ställer mig lite tveksam till att han kommer att vara färdig till dess. Å andra sidan så har man ju blivit överraskad förr. Å Björne är inte typen som snackar en massa utan att leverera.

Plus att jag sagt till honom att pickisen bara kan plåtas under de två mittersta veckorna i oktober. Jag har en plan, serru… Det är inte bara Björne som kan vara kortfattad och kryptisk.

PS. Fotografierna kommer från en övertalningsprocess där jag talade allvar med Gasolines chefredaktör. Japp, han har accepterat ett reportage. Så klart! DS.

Share