Jag har tidigare som bekant varit tämligen hård (men rättvis) mot Stefan Nigell, motorrenoveraren ute i Järfälla. Bland annat har jag riktat kritik mot hans otydlighet och bristande förmåga att kommunicera.

Efter att ha använt hans tjänster ytterligare en gång i form av toppdeckning av blocket – ett omval av samma motorrenoverare som krävde mycket eftertanke – ska faktiskt Stefan Nigells positiva sidor också lyftas.

Karln har nämligen visats sig vara ytterst generös och bjuder på mycket visdom, diverse småprylar (frostpluggar, ARP-brickor) och utlåning av verktyg. Han svarar alltid vänligt på de frågor jag har, och det är aldrig sura miner. Inte ens ett stressat samtal dagen före julafton.

Summa summarum: Jag kan så här långt rekommendera Stefan. Nej, motorn är inte färdigbyggd ännu, men själva arbetet i form av toppdeckning och borrning/hening har visat sig bra så här långt enligt visuell inspektion och de mätningar jag har utfört. MEN! Glöm som sagt inte att han kan vara skapligt rörig både beträffande priser och det som gäller i övrigt. Läs på ordentligt och var en bra beställare och du kommer att få mycket tillbaka.

Som sagt: kritik ska de ha som förtjänar det. Både positiv och negativ sådan.

justitia.jpg

Share