Många är de gånger då jag skrattat gott åt reklam som “Gå ner 30 kilo på 3 dagar”, “Bli silversmed på 24 timmar” eller “Lär dig allt om programmering på 2 dygn”.

Nu har jag själv gått på samma säljsnack. Beställde precis filmen “Bygg en V8 med topprestanda”, som har undertexten “Mecka som proffsen på 8 timmar!”…

I och för sig inbillar jag mig inte att jag efter att ha sett filmen river Capricens V8 och renoverar den på några timmar, men faktum kvarstår: Jag hittade en artikel om filmens uppkomst i ett gammalt nummer av tidningen Wheels, och på samma uppslag som artikeln slutar fanns en helsida med snudd på textreklam där läsarna kunde vinna filmen.

Meep-meep-MEEP! Varningsklockorna ringer med en väldigt ilsken signal.

Ja, ja. Bara jag lär mig något nytt om motorer som jag inte redan kan, och får några värdefulla tips på vägen om hur man exempelvis byter lyftare och kamaxlar, är investeringen vettig. Dessutom är det en Chevrolet 350 som filmen handlar om, precis en sådan motor som sitter i Capricen.

Till det ska också adderas att webbplatsen där filmen säljs är ytterst seriös. Så… nu väntar jag med spänning på brevbäraren!

http://www.meckasjalv.se

chevrolet350.jpg

Share