Var det bara mjuka paket under granen julen 2012? Fyller du år snart? Här är räddningen inför födelsedag eller julen 2013. Ett mjukt paket du faktiskt vill ha.

Det kommer från Lincoln Electric (slarvigt beskrivet ESAB:s motsvarighet i USA), går under produktnamnet Welding Gear Ready-pak och innehåller en rad trevligheter för oss som svetsar.

För så är det ju. Svetsloppa i ögat, innanför västen eller i kalsongen är ju SÅDÄR festligt. Samtidigt brukar vi sträcka budgeten så långt i vårt inhandlande av skyddskläder så att den räcker till en svetshjälm med automatiskt avbländning.

En sådan hjälm – med omfattande DIN 6-13 i mörhetsgrad – medföljer i paketet. Då en sådan hjälm kostar runt 1 500 kronor i Sverige, och hela paketet i USA går för samma summa, så rekommenderar jag ett köp när du är där nästa gång. Då får du skyddskläderna på köpet.

Skyddskläder som i det här fallet består av en snygg svart/röd jacka med läderärmar, ärmskydd i läder, svetshandskar i läder, vanliga arbetshandskar, skyddsglasögon, hårskydd och en slitstark väska att ha allt i.

Premium Welding Gear Ready Pak

Premium Welding Gear Ready Pak

Share